Black Friday 2023

Black Friday hundeartikler 2023 - Fantastiske tilbud på hundeartikler

Vi har gennemtjekket hele markedet og fundet de bedste webshops at handle hundeartikler hos på Black Friday, så du ikke behøver! Glæd dig til et brag af en tilbudsfest hos disse udvalgte forhandlere fredag d. 24. november når det går løs med Black Friday.

Countdown til Black Friday 2023

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Black Friday tilbud hos Petlux

Black Friday tilbud hos Luksushund

Black Friday tilbud hos Alt til Hund & Kat

Black Friday tilbud hos Os med kæledyr

Black Friday tilbud hos Dog Copenhagen

Black Friday tilbud hos Dyrelageret

Black Friday tilbud hos Gilpa

Black Friday tilbud hos Essential Foods

Black Friday FAQ

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en årligt tilbagevendende begivenhed, som finder sted den første fredag efter Thanksgiving i USA. Det er en dag, hvor mange butikker har tilbud med store besparelser. Mange udnytter Black Friday til at købe julegaver med store besparelser.

Hvornår starter Black Friday 2023?

Black Friday 2023 starter fredag den 24. november. Mange butikker starter allerede tilbuddene ved midnat d. 24. november. Det er derfor en god idé at sidde klar torsdag aften og være klar til at slå til når de gode tilbud starter ved midnat.

Hvornår slutter Black Friday 2023?

Black Friday 2023 slutter natten til den 25. november kl. 0:00.

Hvor meget rabat får man på Black Friday?

Mængden af rabat på Black Friday varierer meget fra butik til butik. Nogle butikker har rabatter helt op imod 80%, mens andre f.eks. har 20-30%. Oftest vil du dog som minimum kunne spare 15-20% på Black Friday.

Kan man spare penge på Black Friday?

Ja det kan du i den grad! Langt de fleste butikker som er med på Black Friday har som minimum 15-20% rabat, og nogle butikker har helt op imod 70-80% rabat.

Hvilke butikker holder Black Friday?

Rigtig mange butikker er efterhånden kommet med på Black Friday bølgen efter at fænomenet for første gang for alvor kom til Danmark tilbage i 2013.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Der er delte meninger om hvorfor begivenheden har fået navnet “Black Friday”. De fleste mener dog det stammer fra byen Philadelphia i USA, hvor politiet i de tidlige 1960’ere brugte udtrykket til at beskrive det kaos, der fandt sted i byen dagen efter Thanksgiving, når folk valfartede til byen for at shoppe og se amerikansk fodbold. Her var det altså “sort” af mennesker.