Bedste robotstøvsuger til hundehår 2024 → Se vores 3 udvalgte

Bedste robotstøvsuger til hundehår 2024 → Se vores 3 udvalgte

Det kan være lidt af en jungle, at finde rundt i markedet for robotstøvsugere. Mærkerne og modellerne er mange, og ligeså er specifikationerne for hver enkel robotstøvsuger. Og endnu værre bliver det først, hvis du er på udkig efter en robotstøvsuger til et specifikt formål, som f.eks. at støvsuge hundehår op. Men fortvivl ikke! Vi har researchet markedet for dig, og samlet det hele i denne artikel hvor vi giver dig et overblik over de bedste robotstøvsugere til hundehår markedet indenfor følgende tre kategorier:

 • Bedste overall
 • Bedste til de fleste
 • Bedste billige
Vi håber med denne artikel at gøre det lidt nemmere for dig at finde den helt rigtige robotstøvsuger til netop dine behov.

Samlet overblik over de bedste robotstøvsugere til hundehår 🥇

Bedste overall

Bedste til de fleste

Bedste billige

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.290,00 4.290,00 👉 Gå til butik

Bedste robotstøvsuger til hundehår på markedet

Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger er en avanceret robotstøvsuger med den højeste motorkraft og sugekapacitet på markedet, hvilket gør den perfekt til os hundeejere, da du med denne kan være sikker på at selv de mest stædige hundehår støvsuges op fra dit gulv.

Derudover kan den, udover at støvsuge dine gulve, også vaske gulvet samtidigt. Med den tilhørende app, kan du definere no-go zoner i hjemmet for at undgå at støvsuge eller vaske på bestemte områder, som f.eks. gulvtæpper i boligen.

Den er kompatibel med både Google Home og Amazon Alexa, hvilket giver mulighed for stemmestyring. Derudover har den en rigtig god klatrehøjde sammenlignet med mange andre robotstøvsugere, hvilket er en fordel hvis der er høje dørtrin i din bolig. Sidst, men ikke mindst, tilbyder Neatsvor 100% tilfredshedsgaranti, så du kan få pengene tilbage hvis ikke du er tilfreds med støvsugeren. Batteritiden er mellem 120 til 180 minutter afhængig af styrkeindstillingen, hvilket er i den høje ende.

 • Kortfunktion: Ja
 • Gulvask funktion: Ja
 • Forhindrings undvigelse: Nej
 • Batteritid: 120-180 minutter afhængig af styrkeindstilling
 • Opladningstid: Ikke oplyst

Pros

 • Markeds kraftigste sugeevne – Perfekt til hjem med hund
 • Gulvvask funktion
 • 100% tilfredshedsgaranti

Cons

 • Ingen
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.999,00 3.999,00 👉 Gå til butik

Bedste hundehår robotstøvsuger til de fleste

Denne kraftfulde robotstøvsuger fra det anerkendte mærke iRobot er specialudviklet til at samle hundehår op, med sin 10x kraftigere sugestyrke end forgængeren Roomba 600 serien.

Derudover er den udstyret med tilhørende app og stemmestyring, så du kan styre den fra din smartphone. Robotstøvsugeren kortlægger dit hjem for at optimere støvsugningen mest muligt ift. både tid og ruter den kører efter i din bolig.

Den er desuden udstyret med intelligent undvigelse af forhindringer og andre farer, så du ikke behøver at fjerne din strømper og andet ragelse fra gulvet før du starter den. Roomba j7 har en batteritid på 102 minutter og tager 137 minutter at oplade, hvilket er rigtig fint prisen taget i betragtning og rigeligt til at kunne rengøre de fleste boliger på en opladning. Eneste ulempe ved denne robotstøvsuger i forhold til en lidt dyrere er, at den ikke har moppefunktion, og derfor kun kan støvsuge dine gulve og ikke også vaske dem.

 • Kortfunktion: Ja
 • Gulvask funktion: Nej
 • Forhindrings undvigelse: Ja
 • Batteritid: 102 minutter
 • Opladningstid: 137 minutter

Pros

 • Meget værdi for pengene
 • Kortfunktion og intelligent forhindrings undvigelse
 • Stemmestyring

Cons

 • Ingen moppefunktion
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.499,00 3.499,00 👉 Gå til butik

Bedste billige robotstøvsuger til hundehår

iRobot® Roomba® i3 er en billig kvalitets robotstøvsuger, der er optimal til hjem med hund og andre kæledyr. Den er udstyret med et anti-allergi filter (HEPA), der er effektivt til at fange små partikler og allergener.

Støvsugeren kan ligesom j7’eren styres via stemmestyring og WiFi med tilhørende app, roses især for sin fremragende byggekvalitet ift. prisen. Den er udstyret med dual gummibørster, som er med til at sikre en bedre opsamlingevne, særligt ift. dyrehår.

En af ulemperne ved denne lave pris er bl.a. at den har dele som ofte skal skiftes, hvilket øger vedligeholdelsesomkostningerne på lang sigt sammenlignet med f.eks. j7’eren Den har en batteritid på 87 minutter og tager 94 minutter at oplade, hvilket også er en del ringere end de to andre på listen her. Sidst, men ikke mindst, har den ikke kortfunktion eller intelligent forhindring undvigelse.

Men hvis du kan leve med ovenstående ulemper, så får du virkelig meget robotstøvsuger for pengene her.

 • Kortfunktion: Ja
 • Gulvask funktion: Nej
 • Forhindrings undvigelse: Nej
 • Batteritid: 87 minutter
 • Opladningstid: 94 minutter

Pros

 • Hurtig opladningstid
 • God og brugervenlig app
 • Høj kvalitet – Meget værdi for pengene

Cons

 • Har dele der ofte skal skiftes ud sammenlignet med andre robotstøvsugere

Valg af robotstøvsuger til hundehår – Det skal du kigge efter

Markedet for robotstøvsugere kan være lidt af en jungle at navigere rundt i. Der er et hav af muligheder at vælge imellem, og en masse specifikationer mv. på de forskellige robotstøvsugere at forholde sig til. Heldigvis gør det det lidt lettere hvis du ved, at du er på udkig efter en robotstøvsuger som er særlig god til hundehår. 

Herunder finder du et kort beskrivelse af de vigtigste ting du skal kigge efter, når du skal vælge hvilken robotstøvsuger til hundehår der passer bedst til dig og dine behov.

Sugekraft

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at være opmærksom på robotstøvsugerens sugekraft. Da hundehår kan være ekstra stædige ift. at blive støvsuget op er det ekstra vigtigt, at du sørger for at vælge en robotstøvsuger med en god sugeevne.

Børstetype

En anden ting du skal være opmærksom på er robotstøvsugerens børstetype. Her skal du kigge efter en med dual gummibørster, da det alt andet lige er den børstetype, som er bedst til at samle hundehår op.

Batteritid

Du bør også være opmærksom på robotstøvsugerens batteritid, særligt hvis du har et større hjem (+100kvm) – På den måde sikrer du dig, at støvsugeren kan støvsuge hele dit hjem på én opladning, og ikke skal tilbage og lade op halvvejs inde i støvsugningen, hvilket kan være lidt af et irritationsmoment.

Gulvtype

Hvis du har trægulve eller andre mere følsomme gulve, er det vigtigt at vælge en robotstøvsuger med en specialiseret børste som er skånsom mod trægulve. På den måde sikrer du dig, at robotstøvsugeren ikke i værste fald beskadiger dit gulv.

Filtertype

Sidst, men ikke mindst, skal du holde øje med robotstøvsugerens filtertype. Dette er særligt vigtigt, da hundehår kan være en stor allergi trigger. Derudover vil en robotstøvsuger med et bedre filter, som f.eks. et HEPA-filter, generelt sikre et renere hjem da det bedre kan opsamle støv og andre skadelige partikler, du ikke er interesseret i at have i dit hjem.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om robotstøvsuger til hundehår

Der findes ikke et entydigt svar på hvilken robotstøvsuger der er bedst til hundehår, da det afhænger af flere forskellige faktorer som f.eks. gulvtype, boligstørrelse og meget andet. Dog er Neatsvor X650 Pro et rigtigt godt bud på en af de bedste robotstøvsugere til hundehår på markedet.

Det er selvfølgelig altid en subjektiv vurdering der kan afgøre om noget er “pengene værd”. Svaret på dette spørgsmål herfra er at en robotstøvsuger helt klart er alle pengene værd. Som det gamle ordsprog siger så er tid penge, og hvis du anskaffer dig en robotstøvsuger kan du spare dig selv for utallige timer brugt på støvsugning, og dette endda for blot et par tusinde kroner.

Ja, langt de fleste robotstøvsugere er i stand til at køre over dørtrin. Hvis du har særligt høje dørtrin i dit hjem bør du dog være opmærksom på om robotstøvsugeren du har i sigte kan kravle over dørtrin af den højde. Det er nemlig forskelligt fra robotstøvsuger til robotstøvsuger hvor højt de kan “kravle” over dørtrin.

Nogle robotstøvsugere kan udover blot at støvsuge også vaske gulve, mens andre ikke kan dette. Typisk er dette en funktion du vil finde i de lidt dyrere robotstøvsugere.

4.8/5 - (47 stemmer)

Del artiklen på sociale medier

Del på Facebook
Del på Twitter

Andre artikler der måske kunne friste...