Om siden

Hunde-eksperten.dk blev startet i november 2021, med ét formål: at give danske hundeejere alle de informationer, som man kan få brug for i forbindelse med livet som hundeejer.

Hvad enten du netop har fået en hvalp og er helt “nybegynder” indenfor livet som hundeejer, eller har haft hund i mange år, så er der noget for dig her på siden. Vores mission er at gøre livet som hundeejere lettere, ved at samle alt information vedr. hundeudstyr, forskellige hunderacer, hundeadfærd og meget meget andet.

Det kan f.eks. at lige fra indhold om hvor lang tid en hund bløder i løbetid, hvornår hundehvalpe skifter tænder til en komplet oversigt over de bedste hundeseler på markedet.

Vi bestræber os på, at dække så mange relevante områder for dig som hundeejer, som overhovedet muligt. Skulle vi have overset noget, eller har du et ønske til et emne som du gerne vil have vi skriver om, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Bag siden står Victor. Jeg har haft hunde igennem hele mit liv. Først en samojede spids, da jeg var mindre og boede hjemme hos mine forældre, som jeg endda har tatoveret på min ene arm.

Nu har jeg en sød Siberian Husky på godt og vel halvandet år, som hedder Maya. Det er hende du kan se på billedet her på siden 🙂

IMG_20210914_184318