GPS til hund bedst i test → Se vores udvalgte (2024)

GPS til hund bedst i test → Se vores udvalgte (2024)

Som hundeejer ved du hvor vigtigt det er at kunne holde styr på sin firbenede ven. Og hvis du leder efter en smart og moderne måde at gøre netop det på, er en GPS-tracker til din hund et godt valg.

Men med de mange forskellige GPS-trackere på markedet, hvordan ved du så, hvilken der er den bedste for dig og din hund? Fortvivl ikke. Vi har gennemsøgt markedet og udvalgt de 3 bedste GPS trackere til hunde på markedet.

🥇 Vores favorit

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
699,00 699,00 👉 Gå til butik

Den mest populære GPS tracker til hunde på markedet

Tractive GPS Pet Tracker er den mest populære GPS til hunde på markedet. Men det er ikke den eneste grund til, at det er vores favorit her på listen. Det er den også grundet den skarpe pris og de mange funktionaliteter. Den har selvfølgelig live tracking, der giver dig mulighed for at spore din hund i realtid.

Derudover har den en smart “Virtual Fence”-funktion, som kan give dig besked, når din hund bevæger sig uden for et bestemt område du har afgrænset i app’en. Den er desuden vandtæt og kan bruges i over 150 lande. Trackeren har også en god batterilevetid, og holder typisk i 2-5 dage på en fuld opladning.

GPS’en kræver månedligt abonnement hos Tractive, som koster blot 3,75 € om måneden. Dette inkluderer alle mobile udgifter og adgang til ubegrænset live tracking af din hunds placering 24 timer i døgnet.

 • Producent: Tractive
 • Mål: 71 mm x 28 mm x 17 mm
 • Vægt: 35g

Pros

 • Prisen (På både trackeren og månedligt abonnement)
 • Vandtæt
 • Virtual fence funktionalitet
 • God batterilevetid

Cons

 • Begrænset mængde avancerede funktioner sammenlignet med andre muligheder på markedet
wehunt-gps-dog-tracker

GPS hunde tracker speciallavet til jægerens jagthund

Wehunt GPS Dog Tracker II er en GPS til hunde, som er specialudviklet til jægere og jagthunde. Denne GPS har mange funktioner, der gør den til et godt valg for jægeren, herunder særligt muligheden for nemt at dele din hunds placering med resten af dit jagthold når I er på jagt. Derudover har den geo-fence funktionalitet og en smart magnetisk opladningsfunktion, hvilket er en lækker detalje når du skal oplade trackeren. Abonnementsprisen, som er obligatorisk for at enheden fungerer, lyder på på 995 kr. om året, eller 82 kr. om måneden, og er derfor billigere end Minifinder trackeren men en del dyrere end Tractive’s abonnementspris.

Men hvis du er jæger og er på udkig efter en GPS chip til din jagthund er denne et oplagt valg grundet dets mange specialudviklede funktioner til netop dette formål.

 • Producent: WeHunt
 • Mål: 65 mm x 35 mm x 16 mm
 • Vægt: 39g

Pros

 • Del nemt din og din hunds lokation med resten af dit jagthold
  Højt antal specialudviklede funktioner i app’en til jægere
  Magnetisk opladningsfunktion

Cons

 • Mange unødvendige ekstra funktioner hvis ikke du er jæger
 • Ikke vandtæt

Vandtæt GPS tracker til hunde med unik gø indikator funktion

Minifinder GPS Atto Pro Tracker er et fantastisk værktøj til at holde styr på din hunds placering. Den har selvsagt live tracking, som giver dig mulighed for at se, hvor din hund er i realtid sekund for sekund. Derudover har den en meget brugbar “gø-indikator” funktion, som kan være nyttig, hvis du ikke er i nærheden af din hund og ønsker at holde øje med, hvad den laver. Gø-indikatoren giver dig mulighed for at følge med i hvordan din hund opfører sig og hvad der sker i området omkring den.

GPS senderen fra Minifinder har også en geo-fence-funktion, som ligesom Tractives “Virtual fence” funktion gør det muligt for dig at få en notifikation hvis din hund bevæger sig udenfor et område du har specificeret i app’en. En af de største ulemper ved at vælge denne GPS tracker er den høje månedlige abonnementspris. Hvis ikke du har lyst til at binde dig i mere end en måned er prisen 159 kr. pr. måned. Denne kan dog komme ned i 89 kr. pr. måned hvis du vælger at betale for 24 måneder upfront.

 • Producent: Minifinder
 • Mål: 65 mm x 35 mm x 16 mm
 • Vægt: 39g

Pros

 • Højt antal funktioner i app’en
 • Fungerer i over 190 lande
 • Gø indikator funktionen

Cons

 • Prisen for selve trackeren
 • Den høje månedlige abonnementspris

Hvilken GPS til hund skal jeg vælge?

Når du skal vælge en GPS til din hund, er det vigtigt at beslutte, hvad dine behov er, og i relation til dette, hvad GPS-trackeren tilbyder af funktionaliteter. Hvis du f.eks. er på udkig efter en GPS, primært for at kunne spore din hunds placering, er Tractive’s GPS en god mulighed. Den fås til en skarp pris, er vandtæt og har en god batterilevetid. Derudover er prisen på det månedlige abonnement her det laveste af de 3 modeller vi har udvalgt.

Hvis du er på udkig en GPS tracker med flere avancerede funktioner, som f.eks. en “gø-indikator”, og har et højere budget, er Minifinder GPS Atto Pro Tracker være et bedre valg for dig. 

Sidst, men ikke mindst, hvis du er på udkig efter en hunde GPS tracker til jagtformål er Wehunt GPS Dog Tracker II er det bedste valg, da den kommer med mange tilpassede funktioner til jagthunde. I sidste ende vil den bedste GPS til dig afhænge af dine specifikke behov, men for de fleste vil Tractive være det bedste valg, da man her får mest value-for-money.

GPS til hund uden abonnement

Findes der en GPS tracker til hund som ikke kræver et månedligt abonnement? Det korte svar er nej. I vores research og kortlægning af markedet for GPS sendere til hunde er vi ikke stødt på en som ikke krævede et månedligt abonnement.

Dette hænger i høj grad sammen med, at det er en betingelse for at GPS’en fungerer, at den kan kommunikere med din telefon og app’en igennem mobilnetværket. Og det koster desværre penge, ligesom et telefonabonnement gør det.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om GPS til hunde

Der findes ikke et rigtigt svar for alle på dette spørgsmål. Det afhænger helt af dine ønsker og behov til en GPS tracker til din hund. For langt de fleste vil Tractive’s GPS tracker dog være et rigtigt godt valg grundet prisen på selve GPS’en samt det månedlige abonnement.

En GPS til hunde koster typisk mellem 400 kr. og op til 2.000 kr. Hertil skal så lægges udgifter til et månedligt abonnement, som typisk vil være mellem 30 kr. pr. måned og op til 159 kr. pr. måned.

4.8/5 - (21 stemmer)

Del artiklen på sociale medier

Del på Facebook
Del på Twitter

Andre artikler der måske kunne friste...